Adana BarosuKomisyonlarCMKKomisyon Başvuru FormuSEMYön. Kur. Top. GündemleriAdli YardımAvukat Hakları MerkeziBaro MeclisiBasında Yer Almış HaberlerMevzuatMeslek İlke ve KanunlarıEtkinlik TakvimiYargıtay KararlarıBilgi BankasıMazeretli Hakim - Savcı ListesiİletişimBaro Hesap Numarası

"Plastik Hayatlar" adlı oyunla açıyor..

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu Perdelerini "Plastik Hayatlar" adlı oyunla açıyor..

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu(SBŞT) İrfan Yalçın'ın yazdığı Tamer Gözüdeli'nin yönettiği "Plastik Hayatlar" isimli tiyatro oyunu ile perdelerini açıyor. 7 Ekim Cuma günü saat 20.00'de gerçekleşecek prömiyere oyunun yazarı İrfan Yalçın'ın yanı sıra Yapımcı Yönetmen Osman Sınav, Sinema Sanatçısı Aytaç Arman, Yönetmen Faruk Teber, Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Erdal Cindoruk ile birlikte birçok sanatçı katılacak.
"Plastik Hayatlar" isimli tiyatro oyunu sezon boyu ücretsiz sahnelenecektir.
Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.
Adana Barosu Başkanlığı

Facebookta Paylaş