MENÜ

Adana BarosuKomisyonlarCMKKomisyon Başvuru FormuSEMYön. Kur. Top. GündemleriAdli YardımAvukat Hakları MerkeziBaro MeclisiBasında Yer Almış HaberlerMevzuatMeslek İlke ve KanunlarıEtkinlik TakvimiYargıtay KararlarıBilgi BankasıMazeretli Hakim - Savcı ListesiİletişimBaro Hesap Numarası

TÜRK KIZILAY’I ADANA BAŞKANI RAMAZAN SAYGILI’DAN BAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TÜRK KIZILAY’I ADANA BAŞKANI RAMAZAN SAYGILI VE ADANA KIZILAY YÖNETİM KURULU, BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK VE BARO YÖNETİM KURULUNA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER.

KIZILAY VE ADANA BAROSUNUN ORTAK ÇALIŞMALAR DÜZENLENMESİ İÇİN GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU. BU FİKİR ALIŞVERİŞİ NETİCESİNDE İLERLEYEN GÜNLERDE BAROMUZ VE TÜRK KIZILAYI İŞBİRLİĞİ İLE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENMESİ AYRICA “KÖK HÜCRE “ BAĞIŞI İÇİNDE ÇALIŞMALARIN YAPILMASI KONUSUNDA DA FİKİR BİRLİĞİNE VARILDI. GÖRÜŞMEDE BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. SABAHATTİN GÜMÜŞ, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV. SEMİH GÖKAYAZ, BARO SAYMANIMIZ AV. İLKNUR ÖNAL VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ GÜLSEN ÇALIKUŞU BAYKAL HAZIR BULUNDU.

Facebookta Paylaş