Adana BarosuKomisyonlarCMKKomisyon Başvuru FormuSEMYön. Kur. Top. GündemleriAdli YardımAvukat Hakları MerkeziBaro MeclisiBasında Yer Almış HaberlerMevzuatMeslek İlke ve KanunlarıEtkinlik TakvimiYargıtay KararlarıBilgi BankasıMazeretli Hakim - Savcı ListesiİletişimBaro Hesap Numarası

BARO MECLİS BAŞKANLIĞINA Av. YASEMİN TANIR SEÇİLDİ

Adana Baro Başkanlığı,28 Dönem Baro Meclisi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Baro meclis başkanlığa yapılan oylama sonunda Av. Yasemin Tanır, Başkan Yardımcıklarına Av. Çiğdem Anteplioğlu Cin , Av. Aysuda Fidan, Üyeliklere Av. Ayşegül Suluoğlu ve Av. Mustafa Onur Kutlay seçildi.

Adana Baro Meclisi Başkanı Av. Tanır, yeni dönemde 3 ay da bir toplanacaklarını ve yeni yönerge hazırlığı için çalışma yapılacağını belirtti.

Toplantı sonunda Baro Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık, belirlenen baro meclis yönetimini kutlayarak, başarılar diledi.