19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 98’ İNCİ YILDÖNÜMÜ BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.SABAHATTİN GÜMÜŞ'ÜN DE KATILDIĞI TÖRENLERLE KUTLANDI.

19/05/2017

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Adana Baro Başkan Yardımcımız Av. Gümüş ve protokol üyeleri Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı 'nı okudular. Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde protokol üyeleri, öğrenciler, izci ve sporcular kortej yürüyüşü ile törenin yapılacağı İstasyon Meydanı’na geldiler.

Öğrenciler günün anlamını ifade eden şiirler ve Atatürk’ün Gençliği Hitabesini okudular. Adana Büyükşehir Belediye Halk Oyunları ekibi gösteri sundu.