19 MAYIS KUTLAMASI VE YÜRÜYÜŞÜ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'ÜN DE KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19/05/2017

Adana'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Seyhan ve Çukurova belediyelerinin düzenlediği ortak etkinlikle kutlandı.

Seyhan Belediyesi ve Çukurova Belediyesi organizesinde gerçekleşen kutlamalar Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ün de katılımıyla Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde başladı.
Burada toplanan kortej meşalelerle Atatürk Parkı'ndaki Atatürk anıtına kadar yürüdü.

Anıta çelenk bırakılıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından yine meşalelerle Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdüler.

Burada oluşturulan konser alanında önce Küba Müzik Grubu ardından ise son günlerin popüler isimlerinden olan ve "Hakim Bey" şarkısı ile bilenin Mehmet Erdem konser verdi.

Adana Baro Başkan'ımız Av. Küçük, "Bizler, karanlığın üzerine güneş gibi doğacak gençlerin yanındayız. Şimdi Cumhuriyet'e sahip çıkma zamanı! Atatürk ve eylem arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizle yürümek bizleri mutlu etti."dedi.