ADANA BARO MECLİS DİVAN KURULU BİR ARAYA GELDİ

09/02/2018
ADANA BARO MECLİS DİVAN KURULU BİR ARAYA GELDİ

BARO MECLİSİNİN TEK GÜNDEM MADDESİ İLE TOPLANTI YAPMASINA KARAR VERİLDİ

Baro Meclis Divan Kurulu 09.02.2018 tarihinde Başkanlık odasında gerçekleştirilen toplantıda Baro Meclisinin 16 Şubat 2018 tarihinde Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda tek maddelik gündem maddesi ile toplanmasını kararlaştırdı.

Toplantıya; Adana Barosu Meclis Başkanı Av. Ülkü Tolunay, Başkan Yardımcısı Av. Mesut Yeşil, üyeler, Av. Özgür Dikmen, Av. Demet Taşdemir ve Av. Erkan Çetin katıldı.

Adana Barosu Yönetim Kurulu'nun 08.02.2018 tarihindeki toplantısında almış olduğu; Cumhurbaskanı'nın Türkiye Barolar Birliği'nin ismindeki Türkiye'nin ve avukatların barolara kayıtlı olma zorunluluğunun kaldırılması, dernek, vakıf gibi oluşumlar ile mesleğin yürütülebilmesi, barolara kamu desteklerinin kesilmesi icin yasal düzenleme yapılacağı sözleri karşısında avukatlık kanunu m. 115/2. uyarınca TBB genel kurulunu olağan üstü toplantıya çağırma kararı hususunda görüşme yapılacağı kararlaştırıldı.

Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.