ADANA BAROSU 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA , GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI SENFONİ KONSERİNİ İZLEDİ.

19/05/2017

Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası tarafından Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde sahnelenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı SENFONİ Sezon Kapanış konserini Adana Barosu avukatları ve yurttaşlar birlikte izledi.

Adana Barosu Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi Av. A. Duygu Özgüven ve Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av.Kahraman Bozkurtlar'ın da aralarında bulunduğu bir çok meslektaşımızın izlediği konser büyük ilgi gördü.

Şefliğini Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın Çello Solistliği görevini sürdürmekte olan Oğuzhan Kavruk'un yaptığı Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasının konserinde 'Jazz İstanbul Volume-1' ve 'Jazz İstanbul Volume-2' albümleri bulunan Jülide Özçelik ile oyuncu ve senarist Mert Fırat solist olarak birlikte ve ayrı ayrı eserler seslendirmişlerdir.

Yaklaşık 1,5 saat süren konserde 'Mazi Kalbimde Bir Yaradır', 'Sensiz Saadet Neymiş', 'Neredesin Sen', 'Nazende Sevgilim', 'Yalan Dünya' gibi farklı türlerden pek çok esere yer verildi; konser bitiminde orkestra, solistler ve senfoni izleyicilerin büyük alkışını aldı. Senfoni şefe ve solistlere çiçek takdimi ile sona erdi.