ADANA BAROSU TİYATRO TOPLULUĞUMUZ, BAŞKANIMIZ AV. KÜÇÜK’ÜN DE KATILIMIYLA BİR ARAYA GELDİ.

12/12/2017

Adana Barosuna mensup avukat ve stajyer avukatlardan oluşan tiyatro topluluğumuz Adana Adliyesi Ana Binadaki Mahmut Esat Bozkurt Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkanımız Av. Veli Küçük, Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ayşe Duygu Özgüven, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanımız Av. Kahraman Bozkurtlar'ın da katılımıyla bir araya geldiler.

Adana Barosu Tiyatro Topluluğu’nun bünyesine yeni katılan meslektaşlarımızın birbirleriyle ve Toplulukta geçmiş dönemlerde yer alan meslektaşlarımızla tanışmaları, kadro oluşumu, yöntem belirlenmesi, provaların nasıl ve nerede yapılacağı gibi hususlarda Topluluk içersinde yer almak isteyen meslektaşlarımız görüşlerini dile getirmiştir. Tiyatro Topluluğu sorumlusu ve yardımcısı Topluluk içinde yer alan meslektaşlarımızın önerisi ve belirlemesi ile gündeme alınmıştır. Toplantıya katılan topluluk üyeleri geçmiş dönemden bugüne yaşanan deneyimlerini, sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar.

Toplantıda;

Adana Baro Başkanımız

Av. Veli Küçük, Adana Barosu'nun sosyal ve kültürel hizmetlerini tiyatro alanında da 7 yıldır büyük bir heyecan, keyif ve başarıyla yürüttüğünü belirtti. Av. Küçük, “ Tiyatro Topluluğumuz bu yıl daha da tecrübe kazanmıştır. Bugün içimizde her şeyi konuşalım, tartışalım..Ortaya güzel bir oyun çıkacağına inanmaktayım. Çok ciddi bir iş yapıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz, başarılarınızın devam edeceğine inancımız tam" dedi.

Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ayşe Duygu Özgüven de, tiyatro topluluğunun her geçen gün ivme kazandığını, yeni katılan meslektaşlarla da güç kazanılacağını, güzel işler başarılacağına inandığını, geçmişten bu yana emek veren tüm meslektaşlarını kutladığını belirtmiştir.

Adana Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar da, tiyatronun zor ama zevkli olduğunu, en önemli unsurun da provalar sürecinde devamlılık olduğunu ifade etmiştir.