ADANA BAROSU VOLEYBOL ERKEK TAKIMI KURULDU.

20/11/2017
ADANA BAROSU VOLEYBOL ERKEK TAKIMI KURULDU.

Adana Barosu Bünyesinde ilk defa Voleybol Erkek Takımı kuruldu ve takım çalışmalara başladı.

Meslektaşlarımızın ilgi gösterdiği Adana Barosu Voleybol Erkek Takımı Yönetim Kurulu Üyemiz Ümit Arif Özsoy, Enes Şahin Eyüp Sait Karavin, Alparslan Üresin, Tuncay Kes, Cem Harper, Volkan Hüseyin Ertem, Muhammet Berat Şimşek, Burak Yıldız, Sefa Ün, Kaan Pazaroğulları, Ali Can, Emre Kaan Ünüvar ve Bilal Bayraktar ile birlikte İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün tesislerinde, aynı zamanda ulusal voleybol hakemi olan Av. Volkan Hüseyin Ertem'in eşliğinde ilk çalışmasını yaptı.

Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Spor Komisyonu Koordinatörümüz Av.Ümit Arif Özsoy " Meslektaşlarımız arası dayanışmayı ve iletişimi güçlendirmek için sporun bir çok dalında faaliyetlerimizi devam ettireceğiz, ilk defa kurulan erkek voleybol takımımızda bunlardan biri, meslektaşlarımızın katılımını bekliyoruz.” dedi.

Futbol, basketbol, tenis branşlarının yanı sıra voleybol branşında da faaliyet göstermek için gelen talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "Amacımız Adana Barosunun en güzel bir şekilde temsil edilmesidir. Avukatlar sadece adliye koridorlarında, dosya kapakları arasında ve duruşma salonlarında mesleklerini ifa eden meslek grubu değildir, hukukun ve insan yaşamının var olduğu her yerde olmanın yapı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de kendilerini gösterebilmelidir.

Kısa süre evvel kurulan Voleybol Kadın Takımımızdan sonra Voleybol Erkek Takımımızın kurulması ve çalışmalarına başlaması bizim için önemli ve sevindirici, bu takımlarımız baromuzun 2018’de 5 Ocak haftasında yapacağımız Kurtuluş Kupasında bizleri başarı ile temsil edeceğine inanmaktayım. Bu anlamda tüm meslektaşlarımızın takımlarımıza destek vermesini beklemekteyim." diye konuştu.