ADANA BAROSUNDAN GAZİANTEP BAROSUNA ZİYARET.09.09.2017

09/09/2017
ADANA BAROSUNDAN GAZİANTEP BAROSUNA ZİYARET.09.09.2017

ADANA BAROSUNDAN GAZİANTEP BAROSUNA ZİYARET.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin GÜMÜŞ ile birlikte Gaziantep Baro Başkanı Av. İskender KAHRAMAN’ı ziyaret etti.

Gaziantep Baro Başkanı Av. KAHRAMAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette, ülkemizin yoğun gündemi ve avukatlık mesleğinin sorunları, çözüm önerileri konuşuldu ve Bölge Baroları çalışmalarının yoğunlaşarak yaşama geçirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Baro Başkanımız Av.Veli KÜÇÜK ziyaret anısına Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender KAHRAMAN'a üzerinde Adana'nın sembolü olan Taşköprü, Büyüksaat ve Seyhan Nehrinin yer aldığı resimli tabak takdim etti. Gaziantep Baro Başkanı Av. İskender KAHRAMAN’da, Baro Başkanımız Av.Veli Küçük ve Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin GÜMÜŞ'e Gaziantep’e özgü yöresel hediye takdim etti.