ADANA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

21/11/2017

"KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİNDE TOPLUMSAL ROLLER" KONFERANSINA MESLEKTAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ.

Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkan ve üyeleri Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü ziyaret ettiler.

Adana Baro Başkanı Av. Küçük, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Zeynep Cennet Ünal ve üyelerinin ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ülkemizde yaşanan son güncel konular ile kadına yönelik şiddet, cinsel ayrımcılık, cinsel istismar ve tecavüz vakalarının artmasından duyduğu endişeyi ve üzüntüyü ifade etti.  Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile kadına yönelik şiddete karşı ortak çalışmalar yapılması konusunda neler yapılabileceği ile ilgili fikirler konuşuldu.

Ziyarette; Baro Saymanımız ve Kadın Hakları Komisyonu Koordinatörümüz Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç,  Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız  Av. Deniz Eylem Coşkun, Komisyon Başkan Yardımcımız Av. Sinem Tanrısınatapan ve Komisyon Üyelerimiz Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. Gülseba Aktaş, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Filiz Sarıca, Berrin Ünlü de hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımıza, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Zeynep Cennet Ünal tarafından çiçek takdim edildi.

"24 KASIM 2017 CUMA GÜNÜ YAPILACAK KONFERANSA HERKESİ BEKLİYORUZ."

Adana Barosu ile Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında ortaklaşa hazırlanan "Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Roller" konulu konferans 24 Kasım 2017 Cuma günü saat: 13.00'de 75. Yıl Sanat Galerisinde yapılacaktır.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "24 Kasım 2017 Cuma günü ortaklaşa yapacağımız bu konferansa tüm meslektaşlarımızı ve halkımızı bekliyoruz" dedi.