AV. YILMAZ ÖZKIRAL, STAJYER AVUKATLARIMIZA “AVUKATIN HUKUKİ VE CEZAİ SORUMLULUĞUNU" ANLATTI.

06/12/2017

Adana Barosu Staj Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında Baromuz Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde “Avukatın Hukuki ve Cezai Sorumluluğu" konusunda iki gün süren eğitim verildi.

Baromuz Staj Komisyonu Üyesi Av. Yılmaz Özkıral tarafından sunumu yapılan eğitime stajyer avukatlarımız geniş katılımla ilgi gösterdi.

Eğitimde avukatların hukuki ve cezai sorumlulukları, yaptırımlarla karşılaşılabilecek güncel yaşanmış sorunlar örneklerle anlatıldı ve kanundaki yeri irdelenerek paylaşımda bulunuldu.

Eğitimde stajyer avukatlarımızın konuya ilişkin soruları da cevaplandırıldı. Eğitim sonunda; Baro Staj Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Ali Volkan Özgüven, sunumu gerçekleştiren Av. Yılmaz Özkıral'a teşekkür plaketi vermiştir.

Staj Komisyonu Koordinatörümüz ve Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz'ın da bulunduğu eğitim verimli ve başarılı bir şekilde sona ermiştir.