AVUKATLAR “45'likler Gecesinde” gönüllerince Eğlendi

17/05/2017
AVUKATLAR “45'likler Gecesinde” gönüllerince Eğlendi

Baromuz üyesi Avukatlar, Elis Dubaz-45 Derce müzik gurubunun yaptığı 45'likler gecesinde müzik ziyafeti yaşayıp; gönüllerince eğlendiler. Adana Hayal Kahvesi'nde yaklaşık iki saat boyunca süren canlı performanslara avukatlar eşlik ederek, yoğun ilgi gösterdi.

Adana Hayal Kahvesi'nin konser sahnesinde Baromuza özel olarak düzenlenen gecede 45 derece grubu Elis DUBAZ solistliğinde, kemanda Keremcan Teomete, gitarda Orhan Veli DİNÇEL, bass gitarda Ahmet BÜYÜKAKSOY, davulda Mehmet MENEKŞE ile birlikte birbirinden güzel kırbeşliklerin seslendirildiği konserde avukatlar şarkılara eşlik ederek, danslar ve oyunlarla keyifli bir gece geçirdiler. Dinleyiciler arasında yer alan Baromuz avukatlarından Av. Ezgi Tunç'un eşi Emrah Tunç da Ahmet Kaya'ya ait bir parçayı seslendirerek geceye renk katmıştır. Meslektaşlarımızın istekleri de doğrultusunda geniş bir repertuar içersinde "Sultan-ıYegah-ı", "Yalan", "Yalnız Kullar" "Köylü Kızı", "Gölge Etme" birçok parça seslendiren grup alkışlar eşliğinde "Ederlezi" ile geceyi sonlandırmıştır.

Gecenin sonunda, Adana Barosu Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyesi Av. A. Duygu ÖZGÜVEN, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman BOZKURTLAR sanatçıları kutlayarak teşekkürlerini sunmuşlardır.

Geceye Yönetim Kurulu üyelerinden Ümit Arif ÖZSOY, Nevzat ELÇİ, Duygu ÖZGÜVEN, Hasan ALKAN, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar'ın yanı sıra birçok meslektaşımız da iştirak etmiştir.