BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ANKARA'DA DÜZENLENECEK "10. ULUSLAR ARASI HUKUK KURULTAYI"NDA "İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ" KONUSUNDA SUNUMDA BULUNACAKTIR (10, 01,2018)

10/01/2018
BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK, ANKARA'DA DÜZENLENECEK

Ankara Barosu tarafından 11-14 Ocak 2018 tarihlerinde Av. Özdemir ÖZOK Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan '10. Uluslar arası Hukuk Kurultayı'nda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, 'İfade Özgürlüğü' konusunda 12 Ocak 2018 Cuma günü sunumda bulunacaktır.

Oturum Başkanlığını 24. Dönem İzmir CHP Milletvekili - AİHM Önceki Dönem Üyesi Mahmut Rıza TÜRMEN'in yapacağı programda; , Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük ile birlikte, Prof. Dr. İhsan ELİAÇIK, Gazeteci - Yazar, Av. Prof. Dr. Z. Seldağ GÜNEŞ PESCHKE, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, Av. Peyman ZAMANIAHMADABA, Alborz Barosu/İran tebliğ sunacaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.

ADANA BARO BAŞKANLIĞI