BARO YÖNETİMİ, AV. LÜTFİYE KÖŞKER’İ HUZUREVİNDE, ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARIMIZDAN AV. ANİBAL AKDAMAR’I OFİSİNDE ZİYARET ETTİ.

23/03/2017

BARO YÖNETİMİ, AV. LÜTFİYE KÖŞKER’İ HUZUREVİNDE, ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARINDAN AV. ANİBAL AKDAMAR’I DA OFİSİNDE ZİYARET ETTİ.

BARO BAŞKANI AV. VELİ KÜÇÜK: “GEÇMİŞİNİ TANIMAYAN, GELECEĞİNE DE SAHİP ÇIKAMAZ.”

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ile birlikte Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bakım altında bulunan Adana Barosu'na kayıtlı sicili 55 yıllık avukatlardan Lütfiye Köşker'i ve önceki dönem baro başkanlarından Av. Anibal Akdamar’ı da ofisinde ziyaret ettiler.

18-24 Haftası nedeniyle üstat meslektaşlarını ziyaret ederek, gönüllerini alan baro yönetimi, kendilerine uzun ömürler dilediler.

Meslek büyüklerinin geçmiş ile gelecek arasında köprü olan ve yarınlara taşıyan kişiler olduğunu belirten Av. Küçük, onlarla gönül bağı kurulmasını gerektiğini dile getirdi.

Baro yönetiminin ziyaretinden duydu memnuniyeti ifade eden 55 yıllık avukat Lütfiye Köşker, Baro Başkanının çiçek sunumuyla mutluluğu yüzüne yansıdı. “Beni çok mutlu ettiniz” dedi. Zamanını kitap okuyarak değerlendiren Av. Köşker’e, Baro Başkanı istediğiniz bir kitap var mı ? sorusuna “siz ne isterseniz olur” cevabı verdi. Kendisine en kısa sürede Zülfü Livaneli’nin son yayınlanan ‘Huzursuzluk’ isimli kitabını hediye edeceğini ifade etti.

Av. Köşker, Huzurevinde kendisine çok iyi bakıldığını hiçbir sıkıntısının olmadığını ve burada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kendisini yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarına da selam ve sevgilerini gönderdi.

Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Ünzile Uzun Tülü, Lütfiye Köşker’in sağlık durumunun çok iyi takip edildiğini belirterek, “Sizlerin burada olması Lütfiye ablamızı çok mutlu etti. Bu ziyaretlerin olması kendisine çok iyi geliyor” diye konuştu.  Kurumlarının 99 kapasitesi olduğu ve tamamen dolduğunu söyleyen Tülü, huzurevi sakinlerine elişi sergileri, son günlerde popüler olan “Bocce” isimli spor yaptırdıklarını ve bu alanda bir takım kurduklarını söyledi.

ÖNCEKİ DÖNEM BARO BAŞKANLARINDAN AV. ANİBAL AKDAMAR’A ZİYARET

Baro yönetimi daha sonra Adana Barosu’nun önceki dönem baro başkanı Av. Anibal Akdamar’ı da ofisinde ziyaret etti. 1988-1990 yılları arasında Adana Barosu başkanlığı yapan Av. Akdamar’a çiçek sunan Baro Başkanı Av. Küçük ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Gümüş, meslek büyükleri ile ülke gündemi, mesleğin sorunları üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Av. Küçük, “Tek istekleri sevgi olan meslek büyüklerimizle vakit geçirmek ve baş tacı olduklarını hissettirmek bizler için büyük bir keyifti. Onların istek ve taleplerini öğrendik. Çok şey değil istedikleri aslında. Biz onları hiç yalnız bırakmayacağımızı ifade ettik. Her zaman yanlarındayız. Geçmişini tanımayan, geleceğine de sahip çıkamaz” diye konuştu.