BARO YÖNETİMİNDEN BAM BAŞKANI HAKAN KUZU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

11/08/2017
BARO YÖNETİMİNDEN BAM BAŞKANI HAKAN KUZU'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük, Adana Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Başkanı Hakan Kuzu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin Adliyesinde Adalet Komisyonu Başkanı iken ilimize atanan Kuzu, baronun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Baro Saymanımız Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi ve Av. Furkan Kılıç da hazır bulundu.

5 Eylül 2017 tarihinde faaliyetine başlayacak olan Bölge Adliye Mahkemesi içerisinde avukatların kullanımına özgülenecek olan çalışma alanları, yargı ve mesleki konular üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaret sırasında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, avukatların yargının üç sacayağından biri ve adliyelerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirerek, adalete erişimin sağlıklı bir şekilde sağlanması ve mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmek için adliyeler içerisinde sağlıklı mekanlar ayrılması gerektiğini dile getirdi.

Av. Küçük, Adana Barosu’nun her konuda diyaloga açık olduğunu ifade ederek Adana Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hakın Kuzu’ya görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyarette 5 Eylül 2017 tarihinde yapılacak Adli Yıl Açılışının Adana’da yer alan tüm yargı mensupları ve temsilcileri ile birlikte yapılması hususunda fikir alış verişinde bulunuldu ve mutabakata varıldı.