BAROMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE 7 MESLEKTAŞIMIZ AVUKATLIĞA ADIM ATTI

26/04/2024
BAROMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE 7 MESLEKTAŞIMIZ AVUKATLIĞA ADIM ATTI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Aleyna Betül Ünüvar, Oğuz Kaan Akbıyık, Adem Bahadır Bayrak, Yusuf Ordu, Gizem Karakoç, Gözde Olcar ve Muhammed Furkan Gürkan için ruhsat töreni yapıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törene Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Güzel, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyelerimiz Hüseyin Saygılı, Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Neval Yurtdaş, avukatlar, aileler ve misafirler katıldı.

Ruhsat alan meslektaşlarını ve ailelerini kutlayan Başkanımız Av. Gökayaz, şunları dile getirdi:
“Bugün meslektaşlarımız Avukatlık Andını okudukları andan itibaren avukatlık mesleği gibi onurlu ve kutsal bir mesleğin mensubu olacaklar. Avukatlık mesleği mücadele ve azim mesleğidir. Aramıza katılan meslektaşlarımızın başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz diyorum.”

Törende Avukatlık Andını okuyan meslektaşlarımıza cübbeleri; Av. Türkan Ezgi Duğuç, Av. Ferhat Koçhan, Av. Mehmet Halis Yetkiner, Av. Beyza Sağdıç, Av. Zehra Akarpınar, Av Kağan Kaman ve Av. Cihan Topbaş tarafından giydirildikten sonra rozetleri takıldı. Ardından meslektaşlarımızın ruhsatları Başkanımız Av. Gökayaz ve Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli tarafından takdim edildi.

Tören, ruhsat alan meslektaşlarımız ve büro avukatların duygu ve düşüncelerini ifade etmesiyle sona erdi.