BAROMUZDA RUHSAT MUTLULUĞU YAŞANDI 20.11.2017

20/11/2017
BAROMUZDA RUHSAT MUTLULUĞU YAŞANDI 20.11.2017

BAROMUZDA RUHSAT MUTLULUĞU YAŞANDI

Adana Barosunda gerçekleşen tören ile Muzaffer Can Gök ve Mehmet Nizamoğlu meslek yemini ederek ruhsatnamelerini aldılar.

Törene Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi, meslektaşlarımız ve genç meslektaşlarımızın yakınları katılırken pek çok kişi de töreni ayakta izledi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük törende yaptığı konuşmada; genç meslektaşlarını ve ruhsatın gerçek sahibi olarak nitelediği ailelerini kutlayarak sözlerine başladı.

Av. Küçük, Türkiye’de Avukatlık mesleğinin zor bir süreçten geçtiğini, 18-19 Kasım tarihleri arasında kendisinin de katıldığı Mardin'de düzenlenen VI. Genç Avukatlar Kurultayında mesleğin sorunlarının anlatıldığını belirtti.

Av. Küçük, günümüzde hukukçu olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Genç avukatlara cübbelerini Av. Cem Kösemen, Av. İsacan Hür, Av. İskender Gökçeli, Av. Betül Gökçeli Akyıldız giydirdi.