BAROMUZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI

24/11/2017
BAROMUZDA RUHSAT TÖRENİ YAPILDI

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Ercan Kılınç ve Oğuzhan Fettahlıoğlu Başkanlık Odasında düzenlenen törenle meslek yemini ederek cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnamelerini aldılar.

Adana Baro Başkanımız Veli Küçük, ruhsatlarını alan genç hukukçulara başarılar dileyerek, "Baromuz üye sayısı aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla 2 bin 400’a ulaştı. Şu anda Türkiye'nin öncü ve 6'ıncı büyük barosuyuz. Sizlerle daha da güçleneceğiz” dedi.

Başkan Küçük'ün konuşmasından sonra genç meslektaşlarımıza baromuzun armağanları takdim edildi.
Törende, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal ve Yönetim Kurulu üyemiz Av. Nevzat Elçi hazır bulunmuştur.
Genç meslektaşlarımıza cübbelerini yanlarında staj yaptıkları büro avukatları Av. Mehmet Orhan Fettahlıoğlu ve Av. M. Turan Özer giydirdi.

Törene genç meslektaşlarımızın ailesi ve meslektaşlarımız katıldı