ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN BARO BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

08/12/2017
ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN BARO BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

08.12.2017

Baromuzda staj dönemini başarıyla tamamlayan kızı Ece Çetin Öztürk'ün Adana Adliyesi Ana Bina içerisindeki Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen ruhsat törenine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e nezaket ziyaretinde, baronun çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, meslektaşı Soner Çetin'in ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkürlerini sundu.

Ziyaret esnasında Çukurova Belediyesi Meclis Başkanvekili Hacı Hüseyin Kılınç, CHP'nin Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Selçuk Esmen de yer aldı.

Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz,  Saymanımız Av. İlknur Önal ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç, Av. Hasan Alkan, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Özge Doğan İşcan, Av. Ümit Arif Özsoy'ın da katıldığı görüşme sohbet ortamında geçti.

Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.