ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 6. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ.

08/07/2017
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ 6. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ.

TÖRENE BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV. SEMİH GÖKAYAZ KATILDI.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile 6. dönem mezunlarını uğurladı.

Törene, Adana Barosu Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Furkan Kılıç, Staj Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Ali Volkan Özgüven ve Baromuz üyesi Av. Ünsal Bener de katıldı.

6. Dönem mezunu Fatih Oğultegin'e, fakültenin sosyal sorumluluk ve akademik projelerinde etkin bir görev almasından dolayı Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi adına teşekkür plaketini Baro Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, takdim etti.

Adana Barosu Genel Sekreterimiz Av. Gökayaz, yeni mezunları kutlayarak başarılarının artarak sürmesini diledi.  ‘Hukukçu’nun cüppesinde düğme olmaz, kimsenin karşısında önünü iliklemez” diyen Av. Gökayaz, “Bu günün hukukçuları olarak bizler hukuk devleti olmak için çok mücadele ediyoruz. Ama yarının hukukçuları olan sizlerden umutluyum, bizim yapamadıklarımızı inanıyorum ki sizler yapacak ve bu ülkenin umudu olacaksınız, yolunuz açık olsun” temennilerinde bulundu.