GELENEKSEL ADANA BAROSU KOŞUSUNUN 11.’SİNİ ‘BITCOIN’ KAZANDI.

31/12/2017
GELENEKSEL ADANA BAROSU KOŞUSUNUN 11.’SİNİ ‘BITCOIN’ KAZANDI.

Adana Barosunun Geleneksel Koşusunun 11.’si bugün Adana Yeşiloba Hipodromu’nda yapıldı.

7 koşulu yarış programında; günün en önemli yarışı olan Adana Barosu Geleneksel Koşusunun 11.’sini Gülnur Gülerce’nin sahibi olduğu ‘Bitcoin’ isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile birinciliğe uzandı

3 yaşındaki safkan İngiliz atı, bu galibiyetle birlikte kariyerinin 13. startında 9. galibiyetini elde etti.

Koşuyu kazanan Bİtcoin için koşunun bitiriş derecesi 1.25.99  olurken, farklar 1 Burun – 3 Uzak – 1.5 Boy şeklinde oluştu.

KUPA TÖREN

Koşuyu kazanan atın sahibi adına safkanın antrenörü İbrahim Bekiroğlu’na ödülünü Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük verdi.

Kupa Töreninde yaptığı konuşmada Baro Başkanımız Av.Veli Küçük; “Ülkemizin hain darbe girişimi sonrasında içerisinden geçtiği Ohal ve Khk’lar karanlığının, korku imparatorluğu ortamının biran evvel sonlanarak ülkemizin olağan günlere dönmesi gerektiğini, millet iradesinin tecelli noktası TBMM’nin hakim kılınması gerektiğini ifade ederek 2018 yılının toplumsal barış ve huzurun sağlandığı umutlu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Törende ayrıca, kazanan Bıtcoın isimli safkanın jokeyi Halis Karataş'a çiçeğini, Adana Barosu Genel Sekreterimiz Av. Semih Gökayaz verirken, günün anısına Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Mutlu Tuncel de Adana Hipodrom Müdürü Burhan Şatır'a bir buket çiçek verdi.

ÇOK SAYIDA AVUKAT İZLEDİ

Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Mustafa Çinkılıç, Yönetim Kurulu Üyeleriniz Av.Nevzat Elçi, Av.Furkan Kılıç, Baro Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Timur Ortatepe ve çok sayıda avukatımız ile davetliler de katıldı.