HAKİM ESHAT ÖZKUL ‘UYGULAMADA TERÖR ÖRGÜTÜ VE TERÖR SUÇLARI’ KİTABINI BARO BAŞKANIMIZA HEDİYE ETTİ.

07/08/2017

Adana Adliyesinde 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi olarak görev yapan Eshat Özkul ‘Uygulamada Terör Örgütü ve Terör Suçları’ kitabını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e hediye etti.

Baro Başkanımız Av. Küçük’ü makamında ziyaret eden Hakim Eshat Özkul, Adana Adliyesi Terör İhtisas Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Nurullah Bodur ile birlikte ortaya koydukları terör suçlarını kapsayan kitabı için ‘Bu kitap hain terör saldırılarında şehit olan başta meslektaşlarımız olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz hatıralarına ithaf edilmiştir. Şehit ve gazilerimize minnetle…'diyerek şehit ve gazilerin anısına ithaf edildiğini ifade etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de, Adana Adliyesinde görev yapan hakimlerimizin böylesine hassas bir konuda kitap yazmalarından ve kendisini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Av. Küçük, “Eserin terör suçlarıyla ilgili yasal mevzuatın uygulanması sırasında yaşanan aksaklıkların giderilmesine katkı sağlamasını umuyorum. Özellikle sıkça değişen yasal mevzuat nedeniyle yargısal içtihatlar uygulamada çözüm üretiminde kaçınılmaz yer edinmektedir. Emeklerinden dolayı hakimlerimize teşekkür ediyorum. Bu önemli eser Baro kütüphanemizde yerini alacaktır” dedi.

Ziyaret esnasında Baro Saymanımız Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu üyesi Av. Nevzat Elçi ve Baromuz üyesi Av. Bülentk Akpınar da hazır bulundu.