İÇ MİMARLAR ODASI ADANA ŞUBESİ BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

17/05/2017
İÇ MİMARLAR ODASI ADANA ŞUBESİ BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

İç Mimarlar Odası Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Çağkan İNAN, Adana Baro Başkanımız Av. Veli KÜÇÜK’ü ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede Adana Barosu Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mehmet Müftüoğlu, Adana Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Özge Doğan İŞCAN da hazır bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan sohbette, Adana’nın sorunları ve ülke gündemiyle ilgili konular tartışıldı.

TMMOB’A bağlı İç Mimarlar Odası Adana Şube Yönetim Kurulu Başkanı Çağkan İNAN, TMMOB’a bağlı temsilcilik iken üye sayılarının artmasıyla birlikte şube olduklarını belirterek, “Bölgemize en yakın oda Antalya’daydı. Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş illerinin bağlı olduğu TMMOB İç Mimarlar Odası Adana Şubesi, bölgedeki iç mimarları bir araya getirip, iç mimarların haklarını korumayı amaçlıyoruz" dedi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük,
Ziyarette, İç Mimarlar Odası Adana Şube Saymanı Mustafa KARDEŞ ve Oda üyesi Mustafa BAYIK da hazır bulundu.