İŞYURTLARI ÜRÜN VE EL SANATLARI FUARI BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA AÇILDI.

22/03/2018
İŞYURTLARI ÜRÜN VE EL SANATLARI FUARI  BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA AÇILDI.

İŞYURTLARI ÜRÜN VE EL SANATLARI FUARI  BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’ÜN KATILIMIYLA AÇILDI.

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafındandüzenlenen, her yıl çeşitli illerde hükümlü ve tutuklularca işyurdu atölye ve tesislerinde üretilen ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarlarının ilki Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla Adana’da Narenciye Parkı’nda açıldı.

Her yıl çeşitli illerde hükümlü ve tutuklularca işyurdu atölye ve tesislerinde üretilen ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarlarının ilki İlimizde açıldı. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün de katıldığı fuarda; hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ve gıdadan tekstile; değerli taş işlemeciliğinden ahşap hediyelik eşyaya ve ayakkabıdan çantaya kadar yüzlerce çeşit ürün sergilenecek. Organizasyon, reklam, tanıtım, lojistik gibi işlemlerin tamamının İşyurtları Kurumu tarafından gerçekleştirildiği ve toplamda 175 ceza infaz kurumu çalışanının görev yapacağı fuar 28 Mart 2018 gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, açılış esnasında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç ile de sohbet etti. Standları gezen Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, emeklerinden dolayı el hünerlerini sergileyen tutuklu ve hükümlüleri tebrik etti.