KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZ TURNUVA SONUNDA ALDIĞI PLAKETİ BAŞKANIMIZA TAKDİM ETTİ.

27/11/2017

Türkiye Barolar Birliği tarafından Antalya Barosu ev sahipliğinde 13. Avukat Spor Oyunlarına ilk kez katılan Baromuz Kadın Voleybol Takımı oyuncuları kazandığı plaketi Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e takdim etti.

Başkanlık odasında gerçekleşen törende, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, kısa süre önce kurulmuş voleybol takımımızın Türkiye Barolar Birliği'nin düzenlendiği turnuvada baromuzu başarıyla temsil etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

26-27-28 Ekim tarihleri arasında Antalya Barosu ev sahipliginde Türkiye Barolar Birligi tarafından duzenlenmiş olan ve WOW Kremlin'de yapılan Türkiye Barolararası spor müsabakalarına 9 barodan kadın voleybol takımları katılmıştır.

Antrenörlüğünü Merve Çizmeli'nin yaptığı Voleybol Takımımızda; Av Öykü Eşberk, Av. Başak Kınık, Av Sevda Sevilmiş, Av. Işık Şahin, Stj. Av. Rabia Çamkıran, Stj. Av. Bişeng Eriğ, Burçak Kınık, Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenci Esra Erig  yer almaktadır.

Takım Kaptanı Av. Başak Kınık ilk kez katıldığı turnuvada tecrübe sahibi olduklarını ifade etti.

Av. Kınık, turnuvada takımlarının başarılı olması için her türlü emeği sarf eden oyunculara, kendilerine her konuda destek veren Baro Başkanı Av. Veli Küçük'e, baro yönetim kuruluna, spor komisyonuna teşekkür etti.

Törende Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlknur Önal, Spor Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ümit Arif Özsoy, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi, Spor Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Kürşat Tuğrul Anıl da hazır bulundular.