KARAHAN KİTABEVİ BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'ÜN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI.

25/05/2017
KARAHAN KİTABEVİ BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'ÜN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TBB önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yurdagül Gündoğan, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Usta gazeteci – Yazar Çetin Yiğenoğlu ile birlikte İnönü Parkı’nın yanındaki Özelsancak İş Merkezi’ndeki Karahan Kitabevinin açılışını yaptı.
Kitabevinin ilk imza gününü usta gazeteci yazar Çetin Yiğenoğlu gerçekleştirdi.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “Türkiye genelinde yayınladığı kitaplar ve sektördeki başarısından dolayı Adana’da kültürün adresi haline gelen Karahan Kitabevinin kültür merkezi haline gelmesini diliyorum." dedi.

BAŞSAVCI YELDAN VE HAKİM DR. TANERİ KİTABINI İMZALAYARAK BAROMUZA HEDİYE ETTİ.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve 24. Asliye Ceza Hakimi Dr. Gökhan Taneri’nin Karahan Kitabevinden yayımlanan “Cinsel Suçlarda İspat ve Sübut” adlı kitabını imzalayarak baromuz kütüphanesine hediye etti.

Yayınevi Sahibi Seyfi Karahan, açılışa özel imza günlerinde Adana’daki yazarları okurlarıyla buluşturacaklarını söyledi. Seyfi Karahan, konuklarını Deliler Damı’nda ağırladı ve imza gününe katılan konuklara çeşitli sürprizler sunuldu.

Açılışa CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, TBB önceki dönem yönetim kurulu üyesi Av. Yurdagül Gündoğan, Baromuz mensubu avukatlar ile çok sayıda davetli katıldı.