KORKUTELİ CUMHURİYET SAVCISI KADİR KÜÇÜKÖNER’E YAPILAN SİLAHLI SALDIRIYI KINIYORUZ.

10/10/2017

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, bugün makamında silahlı saldırıya uğramış, ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya'daki hastaneye sevk edilmiştir.

Bugün saat 15.00 sıralarında, Korkuteli Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in makamına giren polis memuru T.A., adliyede katip olan eşi Ş. A. nedeniyle tartıştığı, yaşanan tartışma sonucu polis memurunun silahını ateşlemesi üzerine Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner ağır yaraladığı basında yer almaktadır.

Mesleği güvenliği sağlamak olan bir polis memurunun sebebi her ne olursa olsun Adliye Binası içerisinde iddia makamının ve adaletin temsilcisine yönelik bu menfur saldırısını şiddetle kınıyoruz.

Hakimlere, savcılara ve yargı çalışanlarının tamamına yapılan saldırı doğrudan adalete yapılmış sayılacaktır.

Makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Antalya Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'e acil şifalar diliyor, yargı camiamıza geçmiş olsun diyoruz.

Kamuoyuna saygıyla sunarız.

ADANA BARO BAŞKANLIĞI