MESLEKTAŞIMIZ AV.ALİ OZANEMRE, ŞİİR KİTABINI BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'E TAKDİM ETTİ

10/01/2018

Baromuzun değerli üstatlarından meslektaşımız Av. Ali Ozanemre, “Aşka Açık Unutulmuş Kapımız” isimli şiir kitabını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'e imzaladı ve hediye etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Av. Veli Küçük, hukukçu ve şair ruhlu özelliğiyle tanınan meslektaşını kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Av.Ali Ozanemre ziyaret esnasında çevre duyarlılığıyla yazmış olduğu üçüncü eserinde yer alan "Değilmi ki" isimli şiirini de okudu. "..küresel ısınma uyuz isilik/yakacakmış ama geçmeyecekmiş/uçup gidecekmiş akan akmayan sular/ insanlıktan bir kırıntı kalır mı bilmem/ bir bilen de yok diyormuş alleme/.."

Görüşme esnasında önceki dönem Baro Başkanlarımızdan Av. Aziz Erbek, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Furkan Kılıç da hazır bulundu.