MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ ADANA ŞUBE BAŞKANI REGAİB BAYKAL, BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

05/12/2016

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü ziyaret eden Mülkiyeliler Birliği Adana Şube Başkanı Regaib Baykal, ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Baro Başkanımız Av. Küçük, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette; Adana Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal da hazır bulundular.