STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR (13,12,2017)

13/12/2017
STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR (13,12,2017)

Adana Barosu Staj Komisyonu 2017-2018 dönemi staj eğitim çalışmalarına ”TBB Avukatlık Meslek Kuralları” ile devam edildi.

Adana Barosu Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde gerçekleşen programda, Adana Barosu Staj Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Berfu Salıcı YAKIT’ın slayt gösterimi eşliğindeki sunumuyla, stajyer avukatlarımıza "TBB Avukatlık Meslek Kuralları" aktarıldı. İki gün devam eden eğitime stajyer avukatlarımız geniş katılım gösterdi.

Yapılan çalışmada meslek kurallarının kaynağı, avukatın hak ve yükümlülükleri, meslek kurallarına aykırı davranışların hukuki sonuçları ile uygulamada yaşanan güncel sorunlar anlatıldı. Stajyer avukatlarımız, konuyla ilgili Av. YAKIT'a sorular yöneltti.

Program sonunda Adana Barosu Disiplin Kurulu ve Staj Komisyonu Üyesi Av. Timur Ortatepe, eğitimi veren Staj Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Berfu Salıcı YAKIT'A teşekkür plaketi takdim etti.