11 GENÇ MESLEKTAŞIMIZ MESLEK YEMİNİ EDEREK, RUHSATLARINI TÖRENLE ALDILAR.

12/10/2018
11 GENÇ MESLEKTAŞIMIZ MESLEK YEMİNİ EDEREK, RUHSATLARINI TÖRENLE ALDILAR.

Baromuzda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç meslektaşlarımız yemin edip, cübbe giyerek, avukatlığa ilk adım atmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadılar.

Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen törenle Fazilet Bağcı, Mehmetcan Tepeli, Fatih Oğultegin, Zeliha Kılıçarslan, Berk Terliksiz, İnci Kübra Yasdı, Mert İsmail Kayan, Nazlı Karakoca, Hatice Ehliz, Berna Gizem Gül ve Mücella Belli, ailelerinin ve sevenlerinin önünde Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş'ün okuduğu yemin metnini toplu halde tekrarlayarak mesleğe adım attı.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada iki yıllık süreci tamamlayacaklarını belirterek, "Mesleğimizi güçlendirecek ve mesleki sorunlarımızı çözecek hizmet odaklı çalışmalarımızla, baromuz önemli yol kat etmiştir. Baro ailemize yeni katılan genç meslektaşlarımı tebrik ediyorum, meslek hayatında başarılar diliyorum" dedi.

BAŞKANIMIZ, GENEL KURULA DAVET ETTİ

Baro Başkanımız Av. Küçük, tüm meslektaşlarımıza genel kurul için çağrı yaptı: " Mesleki sorunlarda,hukuk devleti,temel hak ve özgürlüklerde duruş gösteren ,tavır alan baromuz varlığını bundan sonra da ortaya koyacaktır.

Adana Barosunun değerli mensupları, sevgili meslektaşlarım; Baromuzun 30. Dönem Olağan Genel Kurulunu 13.Ekim.2018 tarihinde (yarın), seçimleri 14.10.2018 tarihinde (Pazar günü) yapacağız. İki yılda bir yapılan Genel Kurulumuzun ve seçimlerin mesleğimizin, yargı dünyamızın, adalet mekanizmasının sorunlarının konuşulduğu, değerlendirildiği ve çözüm yollarının tartışıldığı bir hukuk şölenine dönüşmesi için tüm meslektaşlarımı beklemekteyim..."

Genç meslektaşlarımıza cübbelerini ise; Av. Seyithan Bilal, Av. Mustafa Sülün, Av. Nazan Fulya Alisinanoğlu Seçer, Av. Ömer Faruk Gerger, Av. Mehmet Nesim Acar, Av. Beyzanur Gerger, Av. Ceyhun Bora Kahyalar, Av. Bülent Demirel, Av. Hatice Aras Yılmaz ve Av. Saip Özbilen giydirdi.