19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI TÖRENLERİNE BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. MİYESSER ERSALAN ÖNENLİ KATILDI

19/05/2022

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Adana'da da kutlandı.  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  kutlamaları kapsamında   Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen törene Baromuzu temsilen Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli katıldı.   Burada açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar,  "Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin teminatı gençlerimiz, vatanımız ve milletimizin hukukuna sımsıkı bağlıdır. " diye konuştu.  Konuşmaların ardından çeşitli okullardan gelen öğrenciler Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni, 19 Mayıs konulu şiirler okudu. Daha sonra halk oyunu, jimnastik ve taekwondo gösterileri yapıldı.

"BU ESERİN SAHİBİ ATATÜRK'TÜR"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiğini  belirten Av. Önenli, "Her eserin bir imzası vardır bu ülkenin de imzası kesinlikle Mustafa Kemal Atatürk'tür.19 Mayıs Atatürk 'ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. " dedi