27. DÖNEMDE ADANA'YI TBMM’DE TEMSİL EDECEK CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.

04/07/2018

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut bugün Adana Adliyesinde gerçekleştirilen mazbata törenin ardından Çukurova Belediye Başkanı Av.Soner Çetin, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av.Hasan Alkan ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, CHP Adana Milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi . Av. Küçük, "Milletvekili seçilmenizden dolayı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

CHP Adana Milletvekilleri de, Adana Barosu ile sürekli istişare halinde olacaklarını, yargı başta olmak üzere toplumun çözüm bekleyen tüm sorunlarına müdahil olacaklarını, aktif şekilde izleyeceklerini belirttiler.

Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, seçim döneminin ardından Baro Başkanlığına yapılan ziyareti anlamlı ve önemli bulduğunu belirterek, milletvekillerimizin ilk ziyaret olarak Adana Barosu Başkanlığını tercih etmelerinin, milletvekillerimizin bundan sonra izleyecekleri yolun da işaretlerini taşıdığını, milletvekillerimizden avukatların ve yargının sorunlarını unutmadan çalışma yapmalarını beklediklerini ifade etti. Ziyarette bulunan milletvekillerine yeni yasama döneminde başarı diledi.

CHP İl Başkanı Av. Emrah Kozay da, seçim sürecinde seçim ve sandık güvenliği konusunda Baromuza katkılarından dolayı teşükker etti.