5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ NEDENİYLE ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

05/04/2024
5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ NEDENİYLE ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Baromuz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.
Düzenlenen törene Baro Başkanımız Semih Gökayaz, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Adana Eczacı Odası Başkanı Mürsel Yalbuzdağ, yönetim kurulu üyelerinin tamamı, önceki dönem Baro Başkanları, çok sayıda avukat ve stajyer avukat katıldı.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz ve Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimiz ve meslek şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkanımız Av. Gökayaz, “Avukatlar Günü’nü böylesine yoğun bir katılımla gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bizlerin bu özel gününde yanımızda olan Çukurova ve Yüreğir Belediye Başkanlarımıza, CHP Adana İl Başkanımıza, Adana Akademik Meslek Odası Başkanlarımıza ve meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 5 Nisan Avukatlar Günümüz kutlu olsun.” dedi.