5 OCAK KURTULUŞ KUPASI AVUKAT SPOR OYUNLARI'NDA GAZİANTEP BAROSU ZEUGMA FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

09/01/2022

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI AVUKAT SPOR OYUNLARI'NDA
GAZİANTEP BAROSU ZEUGMA FUTBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Baromuz tarafından 5-9 Ocak 2021 tarihleri arasında dokuzuncusunu düzenlediğimiz “5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nın Altın Grup final maçında İstanbul Barosu United Futbol Takımını 2-1 yenen Gaziantep Barosu Zeugma Futbol Takımı şampiyon oldu.
Nefes kesen mücadele sonunda sahada birbirleriyle rekabet eden her iki takım oyuncularının birbirlerini alkışlamaları centilmenlik adına büyük takdir topladı. Gaziantep takımı sevinçlerini müzik eşliğinde oyun oynayarak gösterdiler. Çukurova Üniversitesi Spor Kompleksi Futbol Sahasındaki müsabaka sonunda şampiyon ve ikinci olan takımlara kupaları Başkanımız Av. Semih Gökayaz tarafından verildi. Üçüncülük kupası ise İstanbul Golden Horn Takımını 5- 2 yenen Marmara Futbol Takımına Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu üyemiz Av. Gül Yalçın Aslan ve Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün tarafından tarafından takdim edildi. Ayrıca ilk üçe giren takım oyuncularına madalyaları takıldı.
ADANA BAROSU ANKA FUTBOL TAKIMIMIZ GÜMÜŞ GRUP’TA 2. OLDU
Spor oyunlarının Gümüş Grup ayağında şampiyonluk karşılaşması bu sabah Havutlu Stadyumunda yapıldı. Başkanımızın da izlediği karşılaşmada Adana Anka Futbol Takımı, güçlü rakibi Sakarya Barosu Futbol Takımı’na 4-1 yenilerek 2. oldu. Başkanımız her iki takımı maç sonunda tebrik ederek kupa ve madalyalarını takdim etti. Futbol Gümüş Grup üçüncülüğünü ise penaltı atışları sonunda Malatya Barosu’nu yenen İzmir Barosu Körfez Futbol Takımı elde etti. Futbol Bronz Grup’ta Muğla Karya Futbol Takımı birinci, Kocaeli Barosu Futbol Takımı ikinci, Balıkesir Barosu Futbol Takımı da üçüncü oldu.

Farklı sahalarda yapılan final maçlarını izleyenler arasında Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Adana Barosu Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Özcan Delihasan, Av. Duygu Özgüven, TBB delegemiz Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Kezbannur Aksu, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün ve meslektaşlarımız geldiler.

KURTULUŞUMUZUN 100. YILINDA BİRARADA OLMAKTAN MUTLUYUZ

Başkanımız Av. Semih Gökayaz, “Pandemi nedeniyle bir yıl aradan sonra Baromuz tarafından düzenlenen ‘5 ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’ katılan tüm sporcu meslektaşlarıma kentimize gelip bizlere eşlik ettiği için teşekkür ediyorum. Bu yıl bizim için çok daha anlamlı. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutluyoruz. Mersin Barosu ile birlikte düzenlediğimiz spor oyunlarımıza 17 barodan toplam 24 futbol, 10 kadın voleybol, 6 erkek voleybol ve 12 erkek basketbol takımı olmak üzere toplam 52 takım katıldı.

Sporun bileştirici etkisini hepimiz biliyoruz.. Bunu bir kez daha birlikte yaşadık. Sahada cereyan eden sertlikler sahada kalıyor. Asıl olan dostluk ve kardeşliktir. Gerçekten bizleri sarıp sarmalayan bu tutkuyu bizlere yaşatan değerli meslektaşlarımı kutluyorum. Kimin şampiyon olduğu önemli değil. Sizlerle beraber olmaktan dolayı mutluyuz, seneye de buluşmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ORGANİZASYONA EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkanımız, Spor oyunlarının organizasyonunda emek ve çaba harcayan Spor Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Özcan Delihasan’a, Spor Komisyonu Başkanımız Av. Sefa Ün, Spor Komisyonu Başkan yardımcılarımız Av. Arda Aslankeser, Av. Kasım Yaraşır’a, Av. Osman Ali Kemaneci ve tüm Spor Komisyonu üyesi meslektaşlarına, ayrıca spor sahalarının kapılarını açan Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü’ne ve TFF İl Hakem Kurulu’na şükranlarını sundu