"5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI" ERKEK VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON İSTANBUL BAROSU OLDU

13/01/2020

Baromuz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen " 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları" Erkek Voleybol Turnuvasında İstanbul Barosu şampiyon oldu.

Nihat Geven Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonunda İstanbul Barosu, Ankara Barosu’nu 3-1 yendi. Adana Barosu Erkek Voleybol Takımımız da üçüncülük maçında Bursa Barosu’nu 3-2 yendi. Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Mert Kuşdemir ve Av. Furkan Kılıç, maçın ardından dereceye giren takımlara kupalarını takdim ettiler.

Av. Furkan Kılıç ve Av. Mert Kuşdemir, bu tür organizasyonların mesleki birlikteliği ve dayanışma ruhunu beslediğini, çeşitli barolardan gelen meslektaşlarımızla tanışma ve kaynaşma olanağı sağladığını belirtti.

Oyunlara katılan tüm meslektaşlarımıza değerli katkıları için teşekkürlerini sundu.
Voleybol Takımımızın sorumlusu Av. Volkan Hüseyin Ertem, turnuvanın kendileri açısından önemli bir tecrübe olduğunu belirtti.
Turnuvaya; İstanbul Barosu Turkuaz Takımı Ankara Barosu, Bursa Barosu, Adana Barosu, Mersin Barosu, Kahramanmaraş Barosu takımları katıldı.