"5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI" KADIN VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON İSTANBUL BAROSU OLDU

13/01/2020

Baromuz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen " 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları" Kadın Voleybol Turnuvasında şampiyon İstanbul Barosu oldu.

Yüreğir Serinevler Spor Salonunda yapılan final maçında İstanbul Barosu, İzmir Barosu Takımını 3-1 yendi.

Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Mert Kuşdemir ve Av. Furkan Kılıç, maçın ardından kupaları takdim ettiler.

Av. Furkan Kılıç ve Av. Mert Kuşdemir, bu tür organizasyonların mesleki birlikteliği ve dayanışma ruhunu beslediğini, çeşitli barolardan gelen meslektaşlarımızla tanışma ve kaynaşma olanağı sağladığını belirtti.

Oyunlara katılan tüm meslektaşlarımıza değerli katkıları için teşekkürlerini sundu.

Voleybol Takımımızın sorumlusu Av. Öykü Eşberk, turnuvanın kendileri açısından önemli bir tecrübe olduğunu belirtti.

Turnuvaya; Adana Barosu, İzmir Barosu, İzmir Barosu Alsancak, Sakarya Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Mersin Barosu ve İstanbul Barosu Kadın Voleybol Takımları katıldı.