ADANA BAROSU 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI TENİS TURNUVASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

25/11/2022

Adana Barosu 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 01 Ekim - 06 Kasım 2022 tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tesisleri’nde yapılan turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri Adana Barosu Avukatlar Salonunda törenle takdim edildi.

Törene, Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe, Av. Esem Yiğit, Av. Nevzat Elçi ve meslektaşlarımız katıldı.

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, konuşmasında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın örnek kişiliği ve sporcu özelliği ile kendileri için her zaman bir rol model olduğunu, bugün bu törende Başkanımızı aramızda görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Av. Gökayaz, “Adana Barosu’nun gücüyle, sporcunun enerjisini çok güzel buluşturduk. Ben de maçları izleme imkanı buldum. Fair – Play çerçevesinde çok zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Sporun, ilişkilerin gelişmesinde bir tutkal görevi olduğunu biliyoruz. Baro olarak sadece eğitim çalışmaları ile değil sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle meslektaşlarımız arasında kaynaşmayı sağlayacağız. Önümüzdeki süreçte hazırlıklarına şimdiden başladığımız 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları’nı düzenleyeceğiz. Tenis turnuvamızın gerçekleşmesinde ve kortun tahsisini sağlayan başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir’e, tenis turnuvasının tüm yükünü sırtlayan Av. Hakan İlbeyi’ne ve 31. Dönem Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün’e, Hakem/Tenis Antrenörü Volkan Şahin’e teşekkür ederim. ”dedi.

Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz konuşmasının ardından Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile birlikte turnuvada kategorilerinde dereceye girenlere kupalarını takdim ettiler.

Kadınlar A kategorisinde;

Av. Petek Karasu birinci, Av. Damla Turaktekin ikinci, Nuran Koç üçüncü, B kategorisinde Av. İlayda Fulya Şen birinci, Av. Sümeyra Serter ikinci, Av. Gamze Alınç üçüncü,

Erkekler A kategorisinde Av. Ahmet Alp Elbek birinci, Av. Mehmet Kütük ikinci, Av. Atilla Ayman üçüncü,

B kategorisinde Sefa Burak Kaymak birinci, Av. Hakan İlbeyi ikinci, Av. İskender Gökçeli üçüncü,

C kategorisinde ise Av. Abdullah Civan birinci, Oğuzhan Yalın ikinci, Av. Sefa Ün üçüncü olmuştur. Karışık Çiftler kategorisinde ise Av. Damla Turaktekin ve Av. Hakan İlbeyi birinci, Av. Sümeyra Serter ve Av. Mehmet Kütük ikinci, Av. İlayda Fulya Şen ve Av. Sefa Ün üçüncü,

Çift Erkekler kategorisinde ise Av. Atilla Ayman ve Av. Hakan İlbeyi birinci, Av. Ümit Arif Özsoy ve Av. Ahmet Alp Elbek ikinci, Sefa Burak Kaymak ve Oğuzhan Yalın’a üçüncülük kupaları takdim edildi.