ADANA BAROSU VE ADANA GENÇ AVUKATLAR DERNEĞİ’NİN BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ ATÖLYE ÇALIŞMASI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

03/12/2022

Baromuz ve Genç Avukatlar Derneği’nin birlikte düzenlediği Av. Utku Kurt'un "Bilirkişilik", Av.Murat Gülsün'ün "Arabuluculuk" ve Av.Şafak Uğurlu'nun "Uzlaştırmacılık" konulu Atölye çalışması Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda yapıldı.
Programın açılışında Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü Av. Nevzat Elçi, Adana Genç Avukatlar Derneği Başkanı Av. İbrahim Berkay Mart birer konuşma yaptı.
Adana Genç Avukatlar Derneği Başkan Vekili Av. Murat Oral’ın moderatörlüğünde gerçekleşen eğitim çerçevesinde Av. Şafak Uğurlu, “Uzlaştıma”, “Torba Kanunlar”, “Uzlaştırma ve İletişim Psikolojisi Bilimi”, “Uzlaştırmanın Avukatlık Mesleğine katkıları”
Av. Utku Kurt, “Bilirkişilik hususunda HMK düzenlemesi”, “Bilirkişi raporlarında görülen sıkıntılar” ve “Bilirkişilik yapmanın mesleğe etkileri”
Av. Murat Gülsün de, “Arabuluculuk” konusunda yaşadığı deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.
Program soru/cevap bölümüyle sona erdi.