ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ (ASKİ) HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNDE GÖREV YAPAN AVUKATLAR BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

20/09/2021

Adana Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) görev yapan 1. Hukuk Müşaviri Av. Deniz Taciroğlu Biratar, Hukuk Müşaviri Av. Rengin Ayberk ve kurum avukatları Av. Volkan Kurtar, Av. Güley Alparsan Çerçi, Av. Fatma Kara, Av. Burcu Yüksekbaş ve Av. Betül Loğoğlu Kutlu’yu ağırladı.

Başkanımız Av. Semih Gökayaz da ASKİ avukatlarının nazik ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kamu avukatlarının, mesleki kuruluşları olan barolara sahip çıkmasından mutlu olduklarını ifade eden Başkanımız Av. Gökayaz, “Baro yönetimi olarak, mesleki dayanışmaya çok önem veriyoruz. Üyelerimize yönelik birçok hizmet ve çalışma yürütüyoruz. Siz kamu avukatlarını baromuzun etkinliklerinde daha fazla görmek, bizleri daha fazla mutlu edecektir” dedi.

Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli’nin de katıldığı ziyarette güncel hukuki gelişmeler değerlendirilerek, mesleki sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.