ADANA DİŞ HEKİMLERİ ODASI BAŞKANI DT. FATİH GÜLER ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ’I ZİYARET ETTİ

12/05/2022

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Dt. Hasan Boğa, Sayman Dt. Mustafa Kalat, Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Nevin Kilecioğlu ve Adana Diş Hekimleri Odası vekili Av. Ahmet Seri ile birlikte Başkanımız Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Av. Gökayaz, misafirlerine teşekkür etti. Av. Gökayaz, Adana Diş Hekimleri Odası’nın genel kurulu ve seçimlerinde güven tazeleyen Dt. Güler ve ekibine yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Av. Gökayaz, baromuzun çalışmalarıyla ilgili de bilgi paylaştı.

Meslek örgütleri ile iş birliği ve dayanışmayı önemsediklerini vurgulayan Dt. Fatih Güler, Baromuzla, Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) bileşeni olarak yakın çalışma içerisinde olmaktan da mutlu olduklarını söyledi.

Görüşme esnasında, meslek odalarının ortak sorunları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda, Başkanımız Av. Semih Gökayaz, misafirlerine baromuzun hizmet birimlerini tanıttı.

Görüşmede, Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli,  Genel Sekreterimiz Av. İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Özcan Delihasan, Av. Erkan Çetin, Av. Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Gül Yalçın yer aldılar.