ADANA KENT KONSEYİ BARO BAŞKANIMIZ AV.VELİ KÜÇÜK’ÜN DİVAN BAŞKANLIĞINDA GENEL KURULUNU YAPTI.

20/09/2019

Adana Kent Konseyi Genel Kurulu Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük’ün Divan Başkanlığını, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Hasan Emir Kavi ve Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği Başkanı Çiğdem Akça’nın divan üyeliği yaptığı toplantı ile bugün biraraya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, valiliğin, ilçe belediyelerinin, siyasi partilerin, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin, meslek odalarının, sendikaların, üniversitelerin ve muhtarların belirledikleri temsilcilerin hazır bulunduğu genel kurulda kent konseyi başkanlığı ile yürütme kurulu seçimleri yapıldı.

Divan Kurulu´nun oluşmasının ardından İstiklal Marşı okundu, Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Geçmiş dönemde yürütme kurulunda yer alan en yaşlı üye sıfatıyla Cüneyt Erginkaya tarafından yürütülen faaliyetler anlatıldı.

Ardından söz alan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Kent Konseyi´nin şehirdeki ve bölgedeki öneminin altını çizdi.

Tek liste olarak girilen seçimde Başkanlığa Haşmet Biçer seçildi. Daha sonra 20 kişilik yürütme kurulu asil ve yedek üyeleri genel kurulda oy çokluğuyla seçildi.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün de yeni dönemde Adana Kent Konseyinin yürütme kurulu üyeliğine seçildi.

Olağan Genel Kurul dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılan Olağan Genel Kurul sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, "Güzel bir kongre oldu. Seçilen kent konseyi başkanı ve tüm yürütme kurulu üyelerine başarılar dilerken Adana’mıza hayırlı uğurlu olsun. Kentimizin tüm sorunlarına ışık tutacak ve çözümü için yol gösterecek katılımcı ve başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

YÜRÜTME KURULU ÜYELERİ;

Av. Veli Küçük, Ahmet Karataş, Alper Tansel, Atilla Menevşe, Edip Gülnar, Berrin Ünlü, Elife Müftüoğlu, Hülya Yılmaz, İlker Şimşek, Mehmet Çelik, Nesrin Göçhan, Nihat Köse, Nihat Sözütek, Ozan Veli Tüzün, Selahattin Menteş, Süheyla Gergin, , Yakup Kutluca, Yasemin Yılmaz, Zafer Yiğenoğlu ve Zeki Kıvanç,