ADANA KIZ LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

17/10/2019

BAROMUZ “BİR KİTAP, BİR HAYAT” KAMPANYASINI DESTEKLİYOR

Adana Kız Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Dernek Başkanı tekstil tasarımcısı Belkıs Yakıcı, yönetim kurulu üyeleri emekli öğretmen Aycan Bakır, mali müşavir Sakine Gökdoğan, şirket sahibi Berrin Bilen, emekli öğretmen Perihan Sıkım, Baromuz mensuplarından ve okul mezunu Av. Ayşegül Suluoğlu ile Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş hazır bulundular.

Dernek Başkanı Yakıcı, okulun tarihi ve bugüne yaptığı örnek projeler hakkında Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e bilgi verdi. 1200 öğrenci kapasiteli okulun 200’ünün yatılı olduğunu anımsatan Belkıs Yakıcı, okul yönetimi ve dernek işbirliği ile başlatılan “Bir Kitap Bir Hayat “ projesine de destek talebinde bulundu.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin de şahsen destek vereceğini, okula her türlü katkıya hazır olduklarını Adana’nın tarihi geçmişi olan Adana Kız Lisesi’ne meslektaşlarımızın kitap bağışı için gerekli duyarlılığı göstereceklerini ifade etti.
İletişim adresi; Süleyman Demirel Bulvarı (Adana Kız Lisesi)
İrtibat Tlf:
Dernek Başkanı Belkıs Yakıcı : 0532 257 33 51