ANKARA BAROSU ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI AV. SEMA AKSOY, BAROMUZU ZİYARET ETTİ

19/12/2017
ANKARA BAROSU ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI AV. SEMA AKSOY, BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Ankara Barosu önceki dönem Başkanı Av. Sema Aksoy Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Ankara Barosu avukatlarından Av. Gülten Ayana hakkında, 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçundan Adana Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesinin 2017/347 Esas sayılı dosyasının duruşmasına müdafi olarak Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Ankara Barosu önceki dönem Başkanı Av. Sema Aksoy, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Saymanımız Av. İlknur Önal ve Ankara Barosu avukatlarından Av. Tülay Bekar katıldılar. İlk duruşması görülen davanın sonunda, davranışın suç unsuru taşımaması nedeniyle beraat kararı verildi.

Duruşma sonrası Ankara Barosu önceki dönem Başkanı Av. Sema Aksoy, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü başkanlık makamında ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, mahkemece ilk duruşmada verilen beraat kararından ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mesleki konular, sorunlar, ülkemiz gündemine ve hukuk dünyasına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı görüşme sohbet ortamında ilerledi.

Ziyaret esnasında, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Saymanımız Av. İlknur Önal, Ankara Barosu Avukatlarından Av.Tülay Bekar ve Av.Gülten Ayana’da hazır bulundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.