ARABULUCULUK DAİRE BAŞKANI UMUT İLHAN DURMUŞOĞLU BARO BAŞKANIMIZ AV. VELİ KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

10/10/2019

Bir dizi eğitim çalışmaları ve açılış programlarına katılmak üzere ilimizde bulunan Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanı Umut İlhan Durmuşoğlu, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arabuluculuk hizmeti ve yaygınlaşması hakkında karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu.

Sohbet ortamında yapılan ziyarette; Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel sekreterimiz Av. Semih Gökayaz, yönetim kurulu üyelerimiz Av. Furkan Kılıç, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Miyesser Eerselan Önenli, Av. Timur Ortatepe, Baromuz mensubu avukatlar Av. Yurdagül Gündoğan, Av. Tuğçe Nermin Kayar Türk hazır bulundu.