AV. DR. ALİ VOLKAN ÖZGÜVEN, “VERGİ UYUŞMAZLIKLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI İLE AVUKATIN VERGİLENDİRİLMESİ”Nİ ANLATTI

16/05/2018

Çağ Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi Öğretim üyesi Av. Dr. Ali Volkan Özgüven, “Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözüm Yolları ile Avukatın Vergilendirilmesi” hakkında Salı ve Çarşamba günü olmak üzere iki ayrı stajyer avukat grubumuza sunum yaptı.

Adana Barosu staj eğitim komisyonu tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında, düzenlenen eğitim seminerine stajyer avukatlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Reşatbey Staj Eğitim Merkezimizde eğitim salonunda Adana Barosu Staj Komisyonu Başkan Yardımcımız Av. Dr. Ali Volkan Özgüven tarafından gerçekleştirilen sunumlarda;
İlk saat Vergi ihtilafları, çözüm yolları ( idari ve yargısal çözüm yolları) ve vergi davasında usul ayrıntılı bir şekilde anlatıldıktan sonra, ikinci saat avukatın vergilendirmesi, avukatın vergisel hak ve yükümlülükleri çerçevesinde detaylı bir şekilde anlatılmıştır.
Yapılan eğitim çalışmasına, stajyerlerimiz ve Adana Barosu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. A. Duygu Özgüven de iştirak etmiş, sunumunu gerçekleştiren Av. Dr. Ali Volkan Özgüven’e eğitim bitiminde teşekkür plaketini sunmuştur.