AV. EZGİ AKAYDIN VE AV. MURAT ERSINADIM'IN AVUKATLIK BÜROSU BAŞKANIMIZ AV. SEMİH GÖKAYAZ'IN KATILDIĞI TÖRENLE AÇILDI

22/05/2022
Başkanımız Av Semih Gökayaz, Baromuz üyesi Av Ezgi Akaydın ve Av. Murat Ersınadım'ın Avukatlık Bürosunun açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda avukat, iş insanı ve avukatlarımızın aileleri katıldı.
Açılış kurdelesini kesen Av. Gökayaz, konuşmasında meslektaşlarını kutladı ve bürolarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Av. Gökayaz, konuşmasına şöyle devam etti:
"Her avukatlık bürosu adalete açılan bir kapıdır. Avukatlık zor ama bir o kadar da onurlu bir meslektir. Adaletin gerçekleşmesi için korkmadan, bıkmadan, usanmadan mücadele edip başarılı olacağınızdan kuşku duymuyorum. Mesleğimizin ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum. Av. Ezgi Akaydın ve Av.Murat Ersınadım’ın bürolarının mesleğimize, kentimize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Birçok meslektaşımızın ve davetlinin katıldığı törende Av. Ezgi Akaydın ve Av. Murat Ersınadım da Başkanımız Av. Semih Gökayaz’a ve tüm konuklarına teşekkür ettiler.