AVRUPA DELEGASYONU İNSANİ YARDIM VE SİVİL KORUMA OFİSİ TEMSİLCİLERİ BAŞKANIMIZ AV. KÜÇÜK'Ü ZİYARET ETTİ.

12/12/2017

Avrupa Delegasyonu İnsani Yardım ve Sivil Koruma Ofisi'nde Program Asistanı Umutcan Yüksel ve Teknik Asistan Lisa Monaghan, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük'ü ziyaret etti.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuklar, Baromuzun Suriye'li mültecilerle ilgili olarak yürütülen faaliyetler hakkında genel bilgi aldı.  Görüşmede, Suriyeli mültecilerin yasal konularda karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin ortak çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.

Av. Küçük, Baromuzun Mülteci Hakları Komisyonu ile birlikte kendilerine bu konuda her zaman desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

Ziyaret esnasında Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş de hazır bulundu.