BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. SABAHATTİN GÜMÜŞ GAZİLER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI.

19/09/2019

Adana’da 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı. Törene Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş katılmıştır.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen tören, Atatürk anıtına Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanlığı ile Muharip Gaziler Derneği çelenklerinin sunumuyla başladı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla devam etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber, Ulusumuzun ve kahraman ordumuzun, hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğini belirterek, "Her geçen gün daha da güçlenen, şan ve şeref timsali ordumuzun, dün olduğu gibi yarın da vatanımızın hürriyet ve bağımsızlığının en büyük güvencesi ve dayanağı olacaktır" diye konuştu.

Törene, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Vekili, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Gürel Özusta, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, milletvekilleri, gaziler ve yakınları katıldı.